Barnets oppdragelse fra åndsvidenskapens synspunkt

Barnets oppdragelse fra åndsvidenskapens synspunkt - Rudolf Steiner | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rudolf Steiner
DIMENSJON
11,25 MB
FILNAVN
Barnets oppdragelse fra åndsvidenskapens synspunkt.pdf
ISBN
1189207092604

BESKRIVELSE

fra åndsvitenskapens synspunkArtikkel fra tidsskriftet Luzifer-Gnosis 1907Rudolf Steiners eneste skriftlige fremstilling av grunnprinsippene i en antroposofisk pedagogikk, bygget på en betraktning av de tre første syvårsperiodene.I året 1919 grunnla Rudolf Steiner og Emil Molt den Frie Waldorfskolen i Stuttgart, som ble utgangspunktet for en verdensomspennende skolebevegelse.Allerde i 1906 og 1907 holdt Steiner flere offentlige foredrag om pedagogiske spørsmål. Innholdet av disse foredragene er sammenfattet i artikkelen Barnets oppdragelse fra åndsvitenskapelig synspunkt. Her beskrives de forskjellige faser i barnets utvikling og de grunnleggende pedagogiske oppgaver som stilles ut fra en dypere erkjennelse av mennesket.Oversatt av Helga Geelmuyden fra Die Erziehung des Kindes vom Gesichtspunkte der Geisteswissenschaft, GA nr. 34. Utgitt av Antropos Forlag.

Hovedbøkene sendes alltid portofritt. Som vi snakket om og jeg sa, - så er måten kravene fra Ola Moe fremsettes på uholdbar og ille, og også er omstendighetene omkring kravene meget ille, samt at bakgrunnen for kravene er en mistenkeliggjøring av vår familie og en forbigåelse av hva saken har dreid seg og dreier seg om, - og kan ansees som et forsøk på å overtrampe vår familie med mere problemer. Det hjalp ikke at man befant seg langt inn i «barnets århundre». At man i mange tiår allerede hadde teoretisert om barnets oppdragelse i lek og skjønnhet.

Vidarforlaget, Oslo 969. *Steiner, Rudolf: Pædagogik og erkendelse af mennesket.

RELATERTE BØKER