Tro i hjemmet

Tro i hjemmet - Jarle Waldemar | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarle Waldemar
DIMENSJON
5,82 MB
FILNAVN
Tro i hjemmet.pdf
ISBN
9876962534326

BESKRIVELSE

Tro i hjemmet er en bok som setter fokus på foreldrenes muligheter til å inspirere barna til tro. Her får du presentert enkle tips og ideer som du kan bruke i din hverdag. Jarle Waldemar fokuserer på viktigheten av å ta bevisste valg. Derfor vil boken både utfordre deg og inspirere deg. Gjennom egne erfaringer ønsker Jarle Waldemar å utruste foreldre. Når foreldrene går foran som levende eksempler på tro, er det også lettere for barna å ta et eget valg om å følge Jesus. Boka tar opp temaer som: - Kjærlighet på barnas premisser - Hvordan lever du? - Oppdragerstiler - Barns åndelige utvikling - Hva gjør du for din treåring, sjuåring, tiåring?

oktober 2013 Vilhelm - Vår oppgåve er å spele på lag med foreldra, seier generalsekretær Erik Furnes. Lærebok for slitne foreldre. Denne kalenderen hjelper familien til å sette fokus på familie og tro ved hjelp av ulike kategorier som bibelvers, aktiviteter, bønn, snakk om hjemmet, snakk om tro, lær av Bibelen, hvem er du og utfordringer. Til tross for at vi i stadig økende grad omgir oss med robotstøvsugere, robotklippere og stemmestyrte assistenter i huset, har kun én av fire nordmenn tro på at roboter vil ta over praktiske oppgaver i hjemmene våre.

Tro på hjemmebane handler om å dele Guds ord og snakke om små og spørsmål som angår vår tro og vårt forhold til Jesus Kristus. Tro i hjemmet. Hjem + kirke = sant! Vi tror at både hjemmet og kirken spiller en viktig rolle når det gjelder å formidle tro til barn og ungdom.

RELATERTE BØKER