Syndenes forlatelse

Syndenes forlatelse - John Hart | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Hart
DIMENSJON
6,48 MB
FILNAVN
Syndenes forlatelse.pdf
ISBN
8770990892122

BESKRIVELSE

Elizabeth Black er en omstridt helt, politikvinnen som egenhendig reddet en ung jente fra en låst kjeller og drepte to brutale kidnappere. Men hun er også en kvinne med en fortid og en hemmelighet. Og hun er ikke den eneste. Politimannen Adrian Wall blir endelig løslatt etter tretten års fengsling og mishandling for et drap han kanskje ikke har begått. Den første han møter utenfor murene er en fjortenåring som venter på ham med en revolver for å hevne drapet på sin mor. Men gutten er Adrians minste problem - han erkjenner snart at livet var tryggere i fengsel. Og mens de alle på hver sin måte søker syndenes forlatelse, blir et lik svøpt i mykt lin oppdaget på alteret i en forlatt kirke dypt inne i skogen.

Men hvor lenge er han ... Kjøp Syndenes forlatelse fra Bokklubber Fantastisk thriller fra John Hart! John Hart har vunnet de viktigste prisene for krimlitteratur i USA. Med Syndenes forlatelse overgår han seg selv - en spennende og dypt gripende fortelling som ikke gir deg fred før i siste setning. Syndenes forlatelse har ikke noen realpresens innenfor den evangelikale bevegelses teologi.

Vi er helt enige - og oppfordrer alle krimlesere til ... Leste Syndenes forlatelse på Kreta i høst, og den var kjempebra. Etterpå leste jeg Det siste barnet, nå leser jeg Ved elven, som han snakket veldig mye om i kveld.

RELATERTE BØKER