Sommerhus med svømmebasseng

Sommerhus med svømmebasseng - Herman Koch | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Herman Koch
DIMENSJON
10,66 MB
FILNAVN
Sommerhus med svømmebasseng.pdf
ISBN
9465545578911

BESKRIVELSE

Marc Schollerer den hyggelige fastlegen tilde rike og berømte. Han blir invitert på premierer og lanseringer, grillfester og bursdager. En dag dukker skuespilleren Ralph Meier opp på legekontoret, og det tar ikke lang tid før Marc, kona og de to tenåringsdøtrene blir invitert til familien Meiers sommerhus i Frankrike. De to familiene tilbringer dagene med vin på bassengkanten og turer til det lokale fiskemarkedet - men ferien tar snart en uhyggelig retning ingen av dem kunne forutsi. Herman Koch (f. 1953) er forfatter, skuespiller, skribent og tv-produsent. Han fikk sitt store internasjonale gjennombrudd med Middagen, en psykologisk thriller som er solgt til 16 land. Filmrettighetene er solgt til Hollywood. Hermann Koch har i lang tid ligget på topplista over mestselgende forfattere i Europa sammen med bl.a. Stieg Larsson, Tatiana de Rosnay og Stephenie Meyer.

Han blir invitert på premierer og lanseringer, grillfester og bursdager. En dag dukker skuespilleren Ralph Meier opp på legekontoret, og det tar ikke lang tid før Marc, kona og de to tenåringsdøtrene blir invitert til familien Meiers sommerhus i Frankrike. Koch, Herman.

klasse. Her er det dømt 100 % avslapping og ferie helt som dere gjerne vil ha det. Du kan leie alt fra de flotteste luksushusene med boblebad eller svømmebasseng - svømmebassenghus - for kanskje 20 personer til et deilig feriehus med sauna for 4 tett på badestrand og havet, kanskje et sommerhus med havutsikt.

RELATERTE BØKER