Søk!

Søk! - Inga Bostad | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inga Bostad
DIMENSJON
12,49 MB
FILNAVN
Søk!.pdf
ISBN
4399765979366

BESKRIVELSE

Hva er det vi sier når vi påstår at vi vet noe, at vi tror på noe eller er sikre på noe? Det finnes en grense for hva vi kan si noe sikkert om, og selv om det ligger i menneskets natur å søke etter viten og innsikt, er det ikke sikkert at det finnes noen allmenngyldige og sikre svar. Inga Bostad kombinerer i denne boken det fagfilosofiske med det livsfilosofiske og gjør sentrale filosofiske spørsmål relevante for hverdagens problemer: Hvordan er man en god mor? Hva vil det si å leve i balanse? Hvordan kan filosofien berike livene våre i dag og hjelpe oss å se egne følelser og overbevisninger i en større sammenheng? Usikkerheten rundt hverdagslige og grunnleggende spørsmål som dette har gjort skeptisismen til en gjennomgående holdning i Bostads filosofi og liv. Med utgangspunkt i sitt eget liv, sine egne personlige erfaringer og sin egen tid aktualiserer Bostad i denne boken sentrale spørsmål rundt tvil, tiltro og skeptisisme.

Trunkering (* eller %) * eller % erstatter mellomrom, ett eller flere tegn, og kan brukes på slutten eller inne i søkeordet. Eks.

Informasjon fra Digitale Medier 1881 Gjør din bedrift synlig i 1881.no's søkeresultat. Sikre at ditt firma vises på topp når det søkes etter varer og tjenester i din bransje. www.vigo.no er et nettsted som eies og driftes av Vigo IKS Foreldrepenger skal sikre deg inntekt når du skal ha foreldrepermisjon.

RELATERTE BØKER