Odelslova

Odelslova Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,17 MB
FILNAVN
Odelslova.pdf
ISBN
1905091677663

BESKRIVELSE

Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, UiO og Lovdata. Særtrykkene inneholder både faglige og historiske noter og oppdateres fortløpende ved lovendringer. De faglige notene er utarbeidet av jurister som er eksperter på det aktuelle fagområdet og helt nødvendige for den som skal orientere seg i lovverket. De faglige notene er rettighetsbelagte og ligger ikke gratis på Lovdata, slik de historiske notene gjør.

I Europa er det bare Noreg som fortsatt har odelsrett i lovs form. Artikkelen er skrevet for Norsk Landbruk av advokat Per Aksel Hosar fra Advokatfirmaet Økland & Co DA.. Odelsretten må ikke oppheves framgår det av Grunnloven.

september 2009 av krikkert Men utvalet finn ikkje grunn til å gå nærare inn på spørsmålet som departementet har gjort framlegg om å regulere i odelslova.» I Ot.prp. nr.

RELATERTE BØKER