Nytt mot

Nytt mot - Frid Ingulstad | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
6,64 MB
FILNAVN
Nytt mot.pdf
ISBN
5654241490809

BESKRIVELSE

Jensine har kommet hjem til familien, og fødselen nærmer seg. Både Johan og Elise lurer på hvordan det skal gå med et spedbarn i huset, de som er så mange fra før.Samtidig kommer Elises nyeste bok fra forlaget. Hun er stolt og glad, men det er ikke alle som er like fornøyde med utgivelsen, og enkelte prøver å true henne til taushet. Elise kjente tårene renne nedover kinnene, de dryppet ned på brevpapiret. «Takk», hvisket hun. «Du har gitt meg kamplysten tilbake.» Deretter gikk hun med ampre skritt bort til skrivemaskinen, dro av hetten og satte i et nytt brevark. Hun skulle ikke la seg skremme til taushet! Hun hadde skrevet boken for å hjelpe guttene på Bastø, og hun nektet å la en journalist som ikke ville vite sannheten, hindre henne i å føre kampen videre.

70 prosent av byggenæringen opplever lavere etterspørsel og kansellerte oppdrag. Mot et nytt våpenkappløp. Av Per Olav Ødegård.

Det kan også tenkes at vi trenger korona-vaksinen om halvannet år, fordi smitten kan komme periodisk, men dette vet vi ingenting om ennå. Smittede, innlagte og døde, status på sykehus i Norge, hovedtall for Europa og verden. Nytt koronavirus (coronavirus) - fakta, råd og tiltak Samlet informasjon om det nye koronaviruset (coronaviruset) SARS-CoV-2, sykdom, utbredelse samt råd for publikum og helsepersonell. Sidene oppdateres fortløpende. Ny medisin mot urolige ben.

RELATERTE BØKER