New York-trilogien

New York-trilogien - Paul Auster | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul Auster
DIMENSJON
10,92 MB
FILNAVN
New York-trilogien.pdf
ISBN
1406549486875

BESKRIVELSE

New York-trilogien var Paul Austers store gjennombrot som forfattar og kanskje det mest overraskande verket til ein forfattar som stadig fortset å fornye seg. Først av alt er dette romanane til ein stor forteljar. Boka åpnar som ein thriller som er Raymond Chandler verdig, men som den danske kritikaren Poul Bourum skreiv, blandar han dette virtuost med element av Borges og Poe, Lewis Carroll og Cervantes. Trilogien utviklar seg etter kvart også til ein søking etter kva det vil sei å vera menneske. Og New York, denne uendeleg store, uhandgripelege byen der menneske møtes og skiljes, er det store sjakkbrettet der forfattaren plasserer sine brikker og dermykje står på spel. Det er ein forbløffande og intens labyrintisk forteljing.

"Paul Auster har skrevet en glassklar og vakker bok, en bok med nesten nifs gj New York-trilogien var Paul Austers store gjennombrot som forfattar og kanskje det mest overraskande verket til ein forfattar som stadig fortset å fornye seg. Først av alt er dette romanane til ein stor forteljar.

Boka åpnar som ein thriller som er Raymond Chandler verdig, men som den danske kritikaren Poul Bourum skreiv, blandar han dette virtuost med element av Borges og Poe, Lewis ... New York-trilogien «4 3 2 1» er en roman som utforsker et tema som ruver under Paul Austers forfatterskap: Hva er en identitet, og hvordan blir den skapt? The New York Trilogy is perhaps the most astonishing work by one of America's most consistently astonishing writers. The Trilogy is three cleverly interconnected novels that exploit the elements of standard detective fiction and achieves a new genre that is all the more gripping for its starkness.

RELATERTE BØKER