Lille stjerne

Lille stjerne - John Ajvide Lindqvist | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Ajvide Lindqvist
DIMENSJON
11,1 MB
FILNAVN
Lille stjerne.pdf
ISBN
5607742669598

BESKRIVELSE

Lille Stjerne er fortellingen om to jenter. Teres og Teresa. Det er en fortelling om svensktoppar, Idol og Allsång på Skansen. Men det er ikke de gode sidene dette handler om. Denne boken handler om ondskapen som skapes i og gjennom menneskeliv. Under en sopptur finner den noe fallerte svensktoppartisten Lennart et spedbarn nedgravd i en plastpose. Han redder livet til jenta, og han blir helt stum da han hører hennes første skrik. Fra den lille kroppen kommer en serie med helt rene toner. Samtidig blir det født en annen jente i en mellomstor svensk by. Livet hennes består ikke av mange gleder. Etter hvert krysser livene til de to jentene hverandre. Et brennende vennskap vokser frem, med ødeleggende konsekvenser for alle som kommer i nærheten.

Teres og Teresa. Det er en fortelling om svensktoppar, om Idol og om Allsång på Skansen.

Gave og interiør. Søm og redesign. Lille stjerne er en annerledes roman, som er litt tragikomisk, ganske grotesk, men mest av alt trist.

RELATERTE BØKER