Kjære datter

Kjære datter - Elizabeth Little | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elizabeth Little
DIMENSJON
8,51 MB
FILNAVN
Kjære datter.pdf
ISBN
7621403105756

BESKRIVELSE

I 2003 ble Jane Jenkins dømt for å ha drept sin mor, den sveitsiske-amerikanske filantropen, Marion Elsinger. Jane har ingen anelse om hun gjorde det eller ikke, men ti år senere løslates hun på grunn av formelle feil i dommen. Nå skal Jane finne ut om hun er skyldig eller ei, og tar leseren med på en halsbrekkende reise frem til den urovekkende sannheten. «Romanens krumspring vil raskt hekte deg, men det er fortellerens mørke vidd og skarpe observasjoner som gjør dette til virkelig underholdende lesning. " Entertainment Weekly«Smart ... knivskarp.» Metro«Fans av Tana French og Gillian Flynn kommer til å nyte den smarte fortellerstemmen og vendingene historien tar.» Library Journal«En opprivende historie som vil holde leserne på kanten av stolsetet. Avslutningen er som et slag i ansiktet [...] dette er en roman du ikke bør gå glipp av.» Bookreporter.com

Hva med å erstatte haglevitsene med gode sexråd? Kjære datter: Jeg krysser fingrene for at du ikke blir som meg. Av Eivind Ertesvåg.

april fylte Maud Angelica Behn 17 år, og med det tok prinsesse Märtha Louise (48) til Instagram for å dele en bursdagshilsen til dattera. «Gratulerer med dagen, min kjære Maud.

RELATERTE BØKER