I fiendens borg

I fiendens borg - Frid Ingulstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frid Ingulstad
DIMENSJON
9,72 MB
FILNAVN
I fiendens borg.pdf
ISBN
7173540096993

BESKRIVELSE

Ingebjørg ferdes blant kongsmenn og krigsmenn. Men hvem er venn, og hvem er fiende?På Belgen gård lever Ingebjørg i frykt for husfruen Gisela, som har mektige og farlige forbindelser. Bergtor er som en bror for Ingebjørg, men er tydelig sjalu på hennes frier, Ture fra Svearike. En dag kommer drottseten med et fristende tilbud. Han vil ha Ingebjørg til sin festning, til selveste Akersborg ...

En dag kommer drottseten med et fristende tilbud. Kjøp I fiendens borg fra Bokklubber Ingebjørg ferdes blant kongsmenn og krigsmenn. Men hvem er venn, og hvem er fiende? På Belgen gård lever Ingebjørg i frykt for husfruen Gisela, som har mektige og farlige forbindelser.

Bergtor er som en bror for Ingebjørg, men er tydelig sjalu på hennes frier, Ture fra Svearike. En dag kommer drottseten med et fristende tilbud. Kjøp I fiendens borg fra Bokklubber På Belgen gård lever Ingebjørg i frykt for husfruen Gisela, som har mektige og farlige forbindelser.

RELATERTE BØKER