En midtsommernattsdrøm

En midtsommernattsdrøm - William Shakespeare | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
William Shakespeare
DIMENSJON
10,19 MB
FILNAVN
En midtsommernattsdrøm.pdf
ISBN
5002577047233

BESKRIVELSE

I en av Shakespeares mest kjente komedier skal Athens håndverkere fremføre et sørgespill til kong Thesevs bryllup med Hippolyta. Men underveis prøver alven Pukk ut sin trylledrikk på to unge kjærlighetspar, og dermed er forviklingene i full gang. Det antas at stykket er skrevet i 1595 eller 1596.

Medvirkende Turid Karlsen, konferansier Stina Levvel, sopran Cecilia Lund Tomter, […] En midtsommernattsdrøm. USA 1999.

Hermia, datteren til en av hertugens menn, nekter å la seg tvangsgifte med den unge Demetrius, og risikerer å måtte bøte med livet. Denne filmversjonen av Shakespeares "En midtsommernattsdrøm" er skapt av Michael Hoffmann. Hans siste film før denne produksjonen var "En fin dag", komedieromansen med Michelle Pfeiffer og George Clooney. Kjøp 'En midtsommernattsdrøm' av William Shakespeare fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER