Blomstenes hemmelige språk

Blomstenes hemmelige språk - Vanessa Diffenbaugh | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vanessa Diffenbaugh
DIMENSJON
12,4 MB
FILNAVN
Blomstenes hemmelige språk.pdf
ISBN
5073443074386

BESKRIVELSE

Victoria har tilbrakt hele barndommen i forskjellige fosterfamilier og har aldri latt noen få komme nær innpå seg. Blomster og deres betydning er blitt hennes måte å kommunisere med verden på. Som 18-åring bor hun i en liten avsidesliggende park i byen, der hun har skapt sin egen hemmelige hage.En dag møter hun blomsterhandleren Renata som blir imponert over Victorias kunnskaper om blomster og hennes evne til å sette sammen helt spesielle buketter. Hun tar Victoria med til blomstermarkedet, og der møter Victoria en mystisk mann som skal vise seg å ha forbindelse med fortiden hennes.

Hjertevarm og trollbindende Victoria har tilbrakt hele barndommen i forskjellige fosterhjem og har aldri latt noen få komme nært innpå seg. Blomstenes hemmelige språk. Tilbake til søkeresultater.

Utgitt: Lydbokforlaget, 2013 Lengde: 10 t. 42 min.

RELATERTE BØKER