29 sider mot uro

29 sider mot uro - Kerstin Jeding | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kerstin Jeding
DIMENSJON
6,72 MB
FILNAVN
29 sider mot uro.pdf
ISBN
9031383329607

BESKRIVELSE

«Hver generasjon må takle de store spørsmålene om vår grunnleggende måte å leve på. Kerstin Jeding, en ung og svært begavet psykolog med stress- og søvnforskning som spesialfelt, har formidlet et oppdatert syn på stress, søvn, angst og uro. Les og prøv ut hennes effektive metode - du blir ikke skuffet!» Aleksander perski, stressforsker ved Stressforskningsinstitutet, Stockholms universitet.Med hjelp av denne lille boken starter du reisen til økt velbefinnende og ro i tilværelsen. Gjennom 29 sider lærer du om ACT - Acceptance and Commitment Therapy, som er en del av den kognitive atferdsterapienstredje generasjon.Du kommer til å forstå at hjernen er ikke til for at vi skal føle oss vel,den er til for at vi skal overleve - og du vil innse at alle mennesker føler uro, grubler og bekymrer seg. Du vil også erfare at koblingen mellom tanker og handlinger er svakere enn du tror, og hvordan strevsomme tankerekker og eltingen av dem kan brytes. Du innser at du har det aller best når du unner deg noen øyeblikk med oppmerksomt nærvær.

Bruk "Swap valutaer" for å gjøre Norske kroner valgt valuta. Klikk på Norske kroner eller Euro å konvertere mellom at valuta og alle andre valutaer. I dette temanummeret av Norsk Pedagogisk Tidsskrift belyses noe av den forskningen som gjøres på temaet Uro i skolen i Norge.

Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv! Forrige uke ble startet med en krone på 10,90 mot euro og 10,00 mot dollar. Nå står den i henholdsvis 10,65 og 9,49.

RELATERTE BØKER