Stiftelsesloven

Stiftelsesloven En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,14 MB
FILNAVN
Stiftelsesloven.pdf
ISBN
6890311525279

BESKRIVELSE

Fagbokforlaget utgir særtrykk av enkeltlover fra Norges Lover i samarbeid med Lovsamlingsfondet, Det juridiske fakultet, UiO og Lovdata. Særtrykkene inneholder både faglige og historiske noter og oppdateres fortløpende ved lovendringer. De faglige notene er utarbeidet av jurister som er eksperter på det aktuelle fagområdet og helt nødvendige for den som skal orientere seg i lovverket. De faglige notene er rettighetsbelagte og ligger ikke gratis på Lovdata, slik de historiske notene gjør.

Virkeområde €€€ § 2. Definisjon €€€ § 3.

56 om årsregnskap mv. (regnskapsloven) gjøres følgende endringer: § 1-1 første ledd skal lyde: Stiftelsesloven Kapittel 1 Kapittel 1 Mandat, sammensetning og arbeidsmåte 1.1 Bakgrunn Ved kongelig resolusjon oppnevnte regjeringen 5.

RELATERTE BØKER