Regnskapsloven

Regnskapsloven - Øyvind Handeland, Hans Robert Schwencke | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Øyvind Handeland, Hans Robert Schwencke
DIMENSJON
4,27 MB
FILNAVN
Regnskapsloven.pdf
ISBN
1057956496244

BESKRIVELSE

Regnskapsloven med kommentarer gjennomgår bestemmelsene i regnskapslovgivningen.Regnskapsloven med kommentarer er en grundig behandling av bestemmelsene i regnskapslovgivningen, herunder også kommentarer til Finansdepartementets forskrift 21. januar 2008 nr. 57 om forenklet anvendelse av IFRS. Regnskapsloven med kommentarer er et vesentlig arbeidsverktøy for regnskapsførere, revisorer og andre som deltar i utarbeidelse, vurdering eller kontroll av årsregnskap, samt studenter under utdanning innen regnskapsfag. Boken er også helt sentral for jurister og skattekonsulenter på grunn av regnskapsrettens store betydning på det selskapsrettslige og skattemessige området.

Hovedforskjellen mellom IFRS og regnskapsloven. Den største forskjellen mellom IFRS og regnskapsloven er at IFRS er balanseorientert, mens regnskapsloven er resultatorientert. Regnskapsloven med kommentarer er en grundig behandling av bestemmelsene i regnskapslovgivningen, herunder også kommentarer til Finansdepartementets forskrift 21.

Transaksjonsprinsippet er en bestemmelse om regnskapsføring og verdimåling av transaksjoner. Den nye regnskapsloven er på mange punkter svært forskjellig fra sin forgjenger. Lovregulering av grunnleggende regnskapsprinsipper, nye krav til konsernregnskapet, nye bestemmelser om regnskapsføring av fusjon og nye regler om markedsverdi på finansielle instrumenter er de mest sentrale temaer s... Følgende bestemmelser i straffeloven av 2005 om brudd på bokførings- og regnskapsloven trer i kraft 01.10.15 (jf.

RELATERTE BØKER