På vei (norsk-engelsk ordliste)

På vei (norsk-engelsk ordliste) - Elisabeth Ellingsen, Kirsti Mac Donald | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Ellingsen, Kirsti Mac Donald
DIMENSJON
3,86 MB
FILNAVN
På vei (norsk-engelsk ordliste).pdf
ISBN
5307149543275

BESKRIVELSE

Ordlisten inneholder ord og uttrykk fra tekstene i På vei Tekstbok (2018).Ordlisten består av to deler og er lett å finne fram i: Del 1 inneholder ord og uttrykk i alle kapitlene i tekstboka, med oversettelser. Ordene kommer i samme rekkefølge som i tekstene. I de første kapitlene er ordene listet i den formen de står i. I senere kapitler listes ordene i sin rotform. Del 2 er en alfabetisk ordliste på norsk med henvisninger til Del 1, der du finner oversettelsene.

Vi har tre oversettelser av veien i bokmål-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. anlegg på engelsk. Vi har seks oversettelser av anlegg i bokmål-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. På vei Norsk-russisk ordliste (2004) (Heftet) av forfatter Elisabeth Ellingsen.

- Muntlig uttale står sentralt. - Filmer og foto fra arbeidslivet.

RELATERTE BØKER