Motivasjon og jobbsøking

Motivasjon og jobbsøking - Anneli Brannfjell Olsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anneli Brannfjell Olsen
DIMENSJON
12,91 MB
FILNAVN
Motivasjon og jobbsøking.pdf
ISBN
7557708459423

BESKRIVELSE

Å være jobbsøker er noe av det mest utfordrende du vil oppleve i løpet av din karriere. Du skal selge deg selv i konkurranse med andre mennesker som ofte er både dyktigere enn deg og har spissere albuer - mennesker fra hele verden! For å lykkes må du ha kunnskaper om arbeidsmarkedet, hvordan du skal skrive en vinner-CV og jobbsøknad og hvordan du skal gi det beste av deg selv under et intervju.Du må vite hva arbeidsgiverne ønsker seg, hvordan de vurderer deg og hvem du selv er på godt og vondt. Like viktig er det å være bevisst på at du egentlig alltid er arbeidssøker, for når du er i jobb, må du sørge for at du ikke mister din attraktivitet som arbeidstager. Du kjenner ikke morgendagen, og i et nådeløst arbeidsmarked kan du ende opp hos NAV før du vet ordet av det.

Du skal selge deg selv i konkurranse med andre mennesker som ofte er både dyktigere enn deg og har spissere albuer - mennesker fra hele verden! Internett er fullspekket med jobbsøkertips. Mange av dem handler om hvordan du skal skrive CV og søknad.

Legg i handlekurv. Det du trenger for å finne drømmejobben. Kjøp 'Motivasjon og jobbsøking' av Anneli Brannfjell Olsen fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER