Eplehagen

Eplehagen - Marianne Storberg | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Storberg
DIMENSJON
8,34 MB
FILNAVN
Eplehagen.pdf
ISBN
7361942889314

BESKRIVELSE

Det er sommeren 1814 og urolige tider i Christiania. Den unge enken og apotekerdatteren Maren vil ut av byen og har fått arbeid som guvernante på prestegården i Asker. Her holder den karismatiske ogengasjerte presten Høegh til.Presten har store ambisjoner for sin eplehage, og har ansatt gartneren Carl til å anlegge en av de største hagene i landet. Maren har stelt i apotekerhagen fra hun var liten og blir til uvurderlig støtte for Carl. Det vokser raskt fram sterke følelser mellom dem, noe som mange ikke liker.

696 liker dette. Eplehagen barnehage har 38 fulltidplasser.

Eplehagen ligger idyllisk til sentralt på Vesterøya, ca 2,5 km fra sentrum, og består av 3 byggetrinn med totalt 32 leiligheter. Kart og flyfoto over Eplehagen 2, 2040 Kløfta fra 1881 EPLEHAGEN BARNEHAGE. Læringsverkstedet Eplehagen ligger på Bringsjordsletta, mellom Lygna og Breiva.

RELATERTE BØKER