Du skal lide

Du skal lide - Frode Eie Larsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frode Eie Larsen
DIMENSJON
6,6 MB
FILNAVN
Du skal lide.pdf
ISBN
1284336170933

BESKRIVELSE

Det er en varm junikveld. På Farris Bad feirer Comet Forlag et fantastisk bokår. Så smeller det. Ingen aner hvor forlagets stjerneforfatter har tatt veien, ikke en gang han selv, for Tanber Thyve våkner opp på et fremmed hotellrom, uten erindring om hva som har hendt. Snart dukker det første drapsofferet opp, og alt peker mot den savnede forfatteren. Eddi Stubb leter forgjeves etter svar, men det hele tar en ny vending da likene fra en tretten år gammel etterforskning blir funnet. Klarer Eddi å se forbi det åpenbare før det er for sent?

3.72 395 5 Forfatter: Frode Eie Larsen Innleser: Geirr Johnson. Finnes som lydbok.

Mørket ble farget gult, rosa og grønt, av ... Du skal lide.» Tanber Thyve er stjerneforfatter på Comet forlag. Under en forlagsfest på Farris Bad i Larvik sprenges en bombe.

RELATERTE BØKER