Bibelen

Bibelen Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
10,70 MB
FILNAVN
Bibelen.pdf
ISBN
4072901126950

BESKRIVELSE

Store bibler passer godt til hjemmebruk og på kontoret. Men den ultratynne utgaven kan du ta med deg overalt. Den er verken tung eller tykk, og tar liten plass i en stresskoffert eller reiseveske! Nå med bibelteksten fra Bibelen - Guds Ord (R17). 20 år etter den første lanseringen kom i 2017 BIBELEN - GUDS ORD i en tvers igjennom revidert utgave. Teologer og språkredaktører har gjort mer enn 15 000 forbedringer i språk og skrivemåte. Gamle ord som ikke brukes i dagligtale er byttet ut, og setninger er gjort mer lesbare. Innspill fra leserne er vurdert og ofte tatt hensyn til samtidig som grunntekstens autoritet og innhold er ivaretatt på best tenkelig måte. Bibelforlaget arbeider ut fra overbevisningen om at «hele Skriften er innåndet av Gud», og er da i sannhet virkelig Guds Ord - ikke bare en samling religiøse skrifter eller kulturelle skatter. Bibelen - Guds Ord-oversettelsen følger GT den hebraiske og arameiske teksten slik den er overlevert av de jødiske skriftlærde. Oversettelsen av NT er fra den greske Textus Receptus, som ble brukt i alle dansk-norske utgaver helt fram til 1904, i de engelskspråklige King James-utgavene inntil denne dag, og i de tyske Luther-oversettelsene. Gled deg til å lese! Bibelen gir hjelp i alle livets situasjoner og en lys framtid for alle som velger å tro!

Nynorskutgaven kom i 1994. Sider i kategorien «Bibelske steder» Under vises 96 av totalt 96 sider som befinner seg i denne kategorien. Bibelen på ulike språk. Kristendommen skil seg frå mange andre religionar, også dei nært beslekta religionane jødedom og islam, ved at dei kristne legg særleg vekt på å omsetje bibelen til så mange språk som mogleg.Den første omsetjinga av bibelen er dermed ei viktig språkhistorisk hending for mange språk, som t.d.

Gud så ... Ordspråkene 13:1-25- Les Bibelen på nett, eller last den ned gratis. Ny verden-oversettelsen av De hellige skrifter utgis av Jehovas vitner. Bibelen vitner om Guds åpenbaring i verden, i særlig grad gjennom fortellingene om Jesus.

RELATERTE BØKER