Barnehagebarn og angst

Barnehagebarn og angst - Kirsten Flaten | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kirsten Flaten
DIMENSJON
10,28 MB
FILNAVN
Barnehagebarn og angst.pdf
ISBN
8728565139487

BESKRIVELSE

Vet du hva som kjennetegner et barn som har angst? Tar du signalene på alvor når du ser dem? Eller tenker du at barnet vil vokse det av seg? Med barnehagen som ramme gir denne boken deg et innblikk i hva angst er, og hvordan ulike typer angst arter seg. Rammeplan for barnehagens innhold og oppgaver gir handlingsrom for å forebygge og redusere angsttendenser hos barn. Barnehagebarn og angst gir deg verktøyene for å handle.

1,5 % av barna ble diagnostisert med en angstlidelse, og 2 % med en depresjonslidelse. Barnehagebarn og angst gir deg verktøyene for å handle. Boken foreligger nå i 2.

Boken retter seg mot studenter i barnehagelærerutdanningen og ansatte i barnehagen, men er interessant også for andre som er opptatt av barns utvikling. Barnehagebarn og angst Flaten, Kirsten. Heftet / 2019 / Bokmål 379,-322,-Levering 2-6 dager Antall.

RELATERTE BØKER