Spøk

Spøk - Domenico Starnone | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Domenico Starnone
DIMENSJON
7,63 MB
FILNAVN
Spøk.pdf
ISBN
9526885427807

BESKRIVELSE

Domenico Starnone er tilbake med Spøk, en klok og medrivende roman om en aldrende manns kamp for å forsone seg med det livet han har levd - og det han har valgt bort.Daniele Mallarico, en kunstner på 75 år, er svekket etter en operasjon og er bekymret for sitt renomme som kunstner. Han blir ringt opp av datteren som spør om han kan komme til Napoli og passe sitt fire år gamle barnebarn Mario et par dager, og Daniele sier motstrebende ja. Mario er smart og livlig, og prøver å fange sin morfars oppmerksomhet. Men Daniele er distré og tverr. Arbeidet hans med noen bokillustrasjoner går dårlig, og oppholdet i leiligheten der han vokste opp, minner ham om barndommen og de valgene han har tatt opp gjennom årene. I Marios utømmelige livsenergi ser Daniele hva han har mistet, og da Mario utsetter ham for en harmløs spøk, mister han fotfestet.

Og å skremme noen med sprøyter er for drøyt. Stjerneskuddets (18) ukjente fortid: - Jeg trodde det var spøk. Chelsea-spiller Billy Gilmour (18) har fått høre det av kameratene etter at han stilte opp som modell for Burberry. Demokratenes antatte presidentkandidat, Joe Biden, har for første gang kommentert Donald Trump jr.

- Dette ... Spøk - Gadgets, gaver og massevis med gavetips på CoolStuff. Vår nettside bruker cookies for å forbedre din opplevelse hos CoolStuff og slik at vi kan utføre bedre service for deg.

RELATERTE BØKER