Ramis vei

Ramis vei - Christian Borch | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Borch
DIMENSJON
6,25 MB
FILNAVN
Ramis vei.pdf
ISBN
5781866292613

BESKRIVELSE

Møt Rami Aronzon, psykiater i Jerusalem og kommunelege i Gildeskål, nordmann i skisporet og samtidig kosmopolitisk israeler: Det er et fantastisk privilegium å få leve i det gale men praktfulle Jerusalem, selv om vi til enhver tid vet at nasjonen kan være utslettet i løpet av 24 timer. Møt David Zohnshein og hans venner israelske elitesoldater. De går i fengsel fremfor å slåss på Vestbredden og i Gaza: Okkupasjonen undergraver Israels demokratiske idealer. I 2004 ble de foreslått til Nobels fredspris. Yahya, palestiner, sniker seg hjem over grensen fra Jerusalem fordi han ikke orker ydmykelsen ved å stå skolerett for israelske 19-åringer med skarpe våpen. Yossi Halevi, amerikaner, er blitt israeler og legger ut på en religiøs reise for å forstå hva det innebærer: Mitt sårbare hjemland har ingen margin for feil.I Ramis vei møter Christian Borch mennesker som ikke har gjort seg selv til parter i en kamp. Ramis vei er en levende og personlig reiseskildring fra verdens mest konfliktfylte område. Christian Borch er journalist i NRK, Dagsrevyen, med mer enn 25 år bak seg som utenriksreporter.

Sendes i dag. Kjøp boken Ramis vei av Christian Borch (ISBN 9788202238490) hos Adlibris.com.

juni 1944 i Bergen) er et norsk nyhetsanker, journalist og forfatter som blant annet arbeidet som nyhetsanker i NRKs Dagsrevyen fra 2000 til 2010 og nyhetsanker i Urix fra 2010 til 2014. Han har vært ansatt i Morgenbladet og i The Times i London, Norges Eksportråd og Norges Industriforbund.

RELATERTE BØKER