Ramis vei

Ramis vei - Christian Borch | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Borch
DIMENSJON
4,19 MB
FILNAVN
Ramis vei.pdf
ISBN
5827175883590

BESKRIVELSE

Møt Rami Aronzon, psykiater i Jerusalem og kommunelege i Gildeskål, nordmann i skisporet og samtidig kosmopolitisk israeler: Det er et fantastisk privilegium å få leve i det gale men praktfulle Jerusalem, selv om vi til enhver tid vet at nasjonen kan være utslettet i løpet av 24 timer. Møt David Zohnshein og hans venner israelske elitesoldater. De går i fengsel fremfor å slåss på Vestbredden og i Gaza: Okkupasjonen undergraver Israels demokratiske idealer. I 2004 ble de foreslått til Nobels fredspris. Yahya, palestiner, sniker seg hjem over grensen fra Jerusalem fordi han ikke orker ydmykelsen ved å stå skolerett for israelske 19-åringer med skarpe våpen. Yossi Halevi, amerikaner, er blitt israeler og legger ut på en religiøs reise for å forstå hva det innebærer: Mitt sårbare hjemland har ingen margin for feil.I Ramis vei møter Christian Borch mennesker som ikke har gjort seg selv til parter i en kamp. Ramis vei er en levende og personlig reiseskildring fra verdens mest konfliktfylte område. Christian Borch er journalist i NRK, Dagsrevyen, med mer enn 25 år bak seg som utenriksreporter.

Sendes i dag. Kjøp boken Ramis vei av Christian Borch (ISBN 9788202238490) hos Adlibris.com.

329,-Christian Borch: «Ramis vei: Stemmer fra en krig» Kjøp Ramis vei fra Bokklubber Ramis vei er en levende og personlig reiseskildring fra verdens mest konfliktfylte område. Møt Rami Aronzon, psykiater i Jerusalem og kommunelege i Gildeskål, nordmann i skisporet og samtidig kosmopolitisk israeler: "Det er et fantastisk privilegium å få leve i det gale men praktfulle Jerusalem, selv om vi til enhver tid vet at nasjonen kan være utslettet ... Ramis Mehmed Ramis fra Oslo, Oslo.

RELATERTE BØKER