Lysfolket

Lysfolket - Benny Rosenqvist, Ingrid Carlqvist | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Benny Rosenqvist, Ingrid Carlqvist
DIMENSJON
4,61 MB
FILNAVN
Lysfolket.pdf
ISBN
7640541655368

BESKRIVELSE

Bli med på en reise til den andre siden - et sted fylt av lys og kjærlighet. Altfor mange av oss lar frykt styre livet vårt. Vi er redde for ikke å få oppleve kjærligheten, redde for å velge feil jobb og livredde for å dø. Noen av oss er så redde for døden at vi ikke engang våger å leve livet fullt og helt. Med Lysfolket viser forfatteren at det faktisk ikke er noe å være redd for. Livet tar ikke slutt når vi dør. Sjelene våre lever videre på den andre siden, og når vi er klar for det, gjenfødes vi til jorden for å skaffe oss mer erfaring og kunnskap og vokse som mennesker. Leserne får med denne boken vite mer om sin egen "livsplan" - som du utformer allerede før du blir født! Og om at det vi kaller "intuisjon" i virkeligheten kan være viktige budskap fra din himmelske guide.

'Jeg har vært der,' sier Benny Rosenqvist. 'Og jeg har fått vite en hel del.

Min side; Logg ut Logg inn; Hjem; Serier. Serier; Gå til Serier; Alle serier Lyd- og lysfolket har alt på skinner og under full kontroll.

RELATERTE BØKER