Historia om apostlane

Historia om apostlane - Christine Ponsard | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christine Ponsard
DIMENSJON
5,29 MB
FILNAVN
Historia om apostlane.pdf
ISBN
4715279846709

BESKRIVELSE

Dette er historia om korleis apostlane gjorde evangeliet kjent og vitna om Guds kjærleik for menneska. Det var slik dei første kom til tru på Jesus, og det var slik kyrkja blei til. Livet til apostlane var dramatiske og slett ikkje utan farar. I denne boka kan barna lese om reisene deira, alt det dei opplevde og folket dei møtte på. Boka er perfekt for barn som vil lese sjølv, eller saman med familien. Ho har enkle ord og vakre illustrasjonar i lyse fargar.

Dette er historia om korleis apostlane gjorde evangeliet kjent og vitna om Guds kjærleik for menneska. Det var slik dei første kom til tru på Jesus, og det var slik kyrkja blei ... Apostlene satt i Jerusalem er en salme av Nikolai Frederik Severin Grundtvig, som i Norge synges til en melodi av Ludvig Mathias Lindeman.

oktober, 2019 av Ragnhild Kristine Vartdal Espelund I Bibelpraten denne veka, ein prat med Johan Halsne og Arild Ove Halås, ser vi på apostlane i Bibelen. Men apostlane trudde det berre var «laust snakk» og trudde ikkje på dei. Likevel gjekk Peter ut til grava og såg at det var sant, det kvinnene hadde sagt.

RELATERTE BØKER