Historia om apostlane

Historia om apostlane - Christine Ponsard | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christine Ponsard
DIMENSJON
9,80 MB
FILNAVN
Historia om apostlane.pdf
ISBN
3317908336541

BESKRIVELSE

Dette er historia om korleis apostlane gjorde evangeliet kjent og vitna om Guds kjærleik for menneska. Det var slik dei første kom til tru på Jesus, og det var slik kyrkja blei til. Livet til apostlane var dramatiske og slett ikkje utan farar. I denne boka kan barna lese om reisene deira, alt det dei opplevde og folket dei møtte på. Boka er perfekt for barn som vil lese sjølv, eller saman med familien. Ho har enkle ord og vakre illustrasjonar i lyse fargar.

Du seier at ingen av apostlane har nokon merkedag i kalenderen. Det er ikkje riktig. Trygg i stormen : sanne historier fortalt av oppdiktede karakterer.

Det var slik dei første kom til tru på Jesus, og det var slik kyrkja blei til. Livet til apostlane var dramatiske og slett ikkje utan farar. Dette er historia om korleis apostlane gjorde evangeliet kjent og vitna om Guds kjærleik for menneska.

RELATERTE BØKER