Et hemmelig liv

Et hemmelig liv - Diane Chamberlain | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Diane Chamberlain
DIMENSJON
8,74 MB
FILNAVN
Et hemmelig liv.pdf
ISBN
3308120384235

BESKRIVELSE

Eve Elliott er en suksessfull terapeut, en kjærlig kone og mor som virkelig har investert i sin egen familie. Men hele glansbildet er bygget på en løgn.Da hun var en ung og ensom kvinne, ledet en enkel og uskyldig avgjørelse til en mørk hemmelighet med konsekvenser hun ikke kunne forestille seg. Nå må hun konfrontere fortiden. Hun må avsløre for familien sin at hun ikke er den de tror, eller tillate at en mann tar skylden for en forbrytelse hun vet at han ikke har begått.

Mens bien og blomsten lever sitt frie elskovliv i vakre og fargesprakende omgivelser, er arkivarens hverdag omgitt av hyllemeter med gamle støvete bøker, bokser og fordums glemte dokumenter. et hemmelig liv. i en annens minne.-Tor Ulven-*** Eg har ofte tenkt på akkurat det… At eg hugsar mange ting om folk som dei ikkje hugsar sjølv.

Stream filmer fra vår hjemmeside og våre apps på Smart TV, tablet, smartphone og PlayStation. Vi har de nyeste filmene og mer enn tusenvis av titler. Mentale aktiviteter.

RELATERTE BØKER