Døden ved vann

Døden ved vann - Torkil Damhaug | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torkil Damhaug
DIMENSJON
5,28 MB
FILNAVN
Døden ved vann.pdf
ISBN
2199042330585

BESKRIVELSE

Liss lever et utsvevende liv i Amsterdam, men kaster seg på flyet når hun får høre at søsteren er forsvunnet. I Oslo leter hun fortvilet etter svar på hva som har skjedd. Men blant dem hun møter finnes én som er villig til å drepe for å hindre at sannheten om søsterens grusomme skjebne kommer fram i lyset.

Forlag: Cappelen Damm Døden ved vann er en tykk og detaljrik krimbok som overrasker og suger deg fast i stolen." Monika Nordland Yndestad, Bergensavisen Døden ved vann "Damhaug skriver svært godt, ikke minst er han dyktig til å skildre personer på en presis, troverdig og levende måte. Døden ved vann. av Torkil Damhaug.

FAKTA Utgitt: 2009 Forlag: Cappelen Damm Innbinding: Innbundet Språk: Norsk Bokmål Sider: 445 ISBN: 9788202289645 Utgave: 1. utg.

RELATERTE BØKER