Å lære med hele kroppen

Å lære med hele kroppen - Anne Berg | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Berg
DIMENSJON
12,30 MB
FILNAVN
Å lære med hele kroppen.pdf
ISBN
3938538721398

BESKRIVELSE

I denne boken fokuseres det på hvor viktig sanser og motorikk er for den totale læringen, med spesiell vinkling inn mot det å lære å lese og skrive. Multisensorisk læring er en forutsetning for god læring og utvikling gjennom hele livet. Boken retter seg mot alle som arbeider med barn i barnehage og skole samt til studenter i førskole- og allmennlærerutdanningen. Med litteraturliste.

Å kjenne, se og føle er virkelig en flott måte å lære på. Øvelsesutvalget med bruk av strikken er stort, og du kan fint få trent hele kroppen kun ved bruk av strikk. Det sier personlig trener, webcoach og idrettslærer Lotte Oxholm.

Multisensorisk læring er en forutsetning for god læring og utvikling gjennom hele livet. Boken retter... De fleste av oss har en dominant side av kroppen både når det gjelder øye, øre, hånd og fot, for eksempel hvilken fot man sparker en ball med, og hvilket av øynene man automatisk holder åpent hvis man skal lukke et av dem.

RELATERTE BØKER