Vente, blinke

Vente, blinke - Gunnhild Øyehaug | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnhild Øyehaug
DIMENSJON
8,12 MB
FILNAVN
Vente, blinke.pdf
ISBN
6159461999752

BESKRIVELSE

Årets gjennombruddsroman 2008! Vente, blinke er ein roman med fleire historier. Vi møter den unge og noko forknytte litteraturstudenten Sigrid og hennar skjelsettande møte med forfattaren Kåre, filmregissøren Linnea som skal på locationjakt i København, performancekunstnaren Trine som slit med mjølkespreng, og ikkje minst Viggo, nok ein litteraturstudent, som lengtar inderleg etter å høyre saman med nokon eller noko. Fiskehandlardattera Elida, filmprodusenten Robert og litteraturprofessoren Göran spelar også sine roller i denne bunten av skjelvande og tidvis desperate karakterar.Gunnhild Øyehaugs roman er både brei og kompleks. Ho er ein leikande og sprelsk forfattar, og Vente, blinke er både humoristisk og djuptloddande. Dette er ein roman om drift og draumar, kvinner og menn, om kjærleik og om kva det vil seie å våge å vere seg sjølv.

13.01 Oppdatert 27.10.2008, kl. 14.02 Del på Facebook "Vente, blinke- eit perfekt bilete av eit personleg indre" innbefatter en rekke parallellhistorier om rare, uforløste eller utilfredstilte menneskelige relasjoner.

Fellesnevneren for alle historiene er intet mindre enn Dantes Inferno. Alle karakterane i «Vente, blinke» famlar i halvblinde, medan dei forsøker å lære seg korleis dei skal sjå ting og menneskje, og ikkje minst seg sjølv. Dei tolkar alt og bruker kunst, kultur og litteratur som grunnlag. Vente, blinke er ein roman med fleire historier.

RELATERTE BØKER