Stille dager i Mixing Part

Stille dager i Mixing Part - Erlend Loe | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Loe
DIMENSJON
8,37 MB
FILNAVN
Stille dager i Mixing Part.pdf
ISBN
4944413324202

BESKRIVELSE

Nina har rett. Telemann tenker på Nigella Lawson. Han liker ikke godt å snakke om det, men han tenker på henne ganske ofte. Det begynte med at Nina ga ham Nigellas fristelser, en kokebok, i fødselsdagsgave. Nina Telemann. 43 år. Norsklærer i den videregående skolen. Nærsynt. Brilleglassene fire centimeter tykke. Neida. Én centimeter. Men det er også mye.Bror Telemann. 42 år. Dramaturg på Nationaltheatret. Drømmer om en dag å skrive teater selv. Et helvetes godt stykke. Som setter det hele på plass. Utmerket syn. Alkoholproblemer? Neeeei. Ikke egentlig.For tiden på ferie med deres tre barn i Mixing Part, eller Garmisch-Partenkirchen som byen egentlig heter. Ekteskapet er i krise, for hun elsker alt det tyske, mens han hater det. Han går rundt med sin notisbok og tenker på å skrive et skuespill. Og på Nigella, den engelske kokebokforfatter, som han er så forelsket i. Stille dager i Mixing Part er en sorthumoristisk samlivsroman, dypt foruroligende, med mesterlige dialoger og drivende språk.

Norsklærer i den videregående ... Kjøp Stille dager i Mixing Part fra Norske serier Hjelp, vi må på ferie til Europa Erlend Loe befester sin stilling som en av Norges aller morsomste forfattere i en roman om en familie som er i ferd med å bryte helt sammen. Av Leif Bull I Erlend Loes nye roman Stille dager i Mixing Part følger vi ekteparet Bror og Nina Telemann og deres tre barn på sommerferie til Garmisch-Partenkirchen. Kjøp Stille dager i Mixing Part fra Tanum Nina har rett.

Telemann tenker på Nigella Lawson. Han liker ikke godt å snakke om det, men han tenker på henne ganske ofte. Stille dager i Mixing Part er en roman av Erlend Loe fra 2009..

RELATERTE BØKER