Snakk til meg

Snakk til meg - Vigdis Hjorth | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hjorth
DIMENSJON
6,18 MB
FILNAVN
Snakk til meg.pdf
ISBN
3742311332153

BESKRIVELSE

En forsiktig middelaldrende kvinne reiser til Cuba og overrasker seg selv. Er det kjærlighet hun opplever? Møtet med kontrastenes Cuba, skjønnheten, fattigdommen, varmen mellom menneskene, rokker ved hennes verdensbilde. Hun reiser hjem, og starter prosessen med å få den cubanske mannen inn i Norge. Snakk til meg handler om å justere kurs midt i livet, og ta noen uforferdete valg. Om en kvinnes forhold til seg selv, sin fortid og til de myndigheter hun så langt i sitt liv har vært lojal mot. Til en elsker. Og ikke minst til en sønn.

Ressursheftet er først og fremst ment for deltakerne på disse arrangementene, men kan selv-sagt også brukes av alle andre som møter barn i sin arbeidshverdag uten å ha deltatt på fagdagen og seminaret. Da har du vel en ordentlig grunn til å snakke med deg selv, i motsetning til meg per i dag. Kjenner meg godt igjen, gjør det samme selv.

april koster kurset 400 kroner. Snakk til meg handler om å justere kurs midt i livet, og ta noen uforferdete valg. Om en kvinnes forhold til seg selv, sin fortid og til de myndigheter hun så langt i sitt liv har vært lojal mot. Jegser.no: Kan du snakke til meg, ikke om meg? Relaterte videoer .

RELATERTE BØKER