Nye perspektiver på minoritetsspråklige elever

Nye perspektiver på minoritetsspråklige elever - Branca Lie | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Branca Lie
DIMENSJON
10,79 MB
FILNAVN
Nye perspektiver på minoritetsspråklige elever.pdf
ISBN
5182243809756

BESKRIVELSE

Denne boka gir en grunnleggende introduksjon til et fagområde som handler om begavede minoritetsspråklige elever og begavede minoritetsspråklige elever med faglige, sosiale og/eller emosjonelle vansker (dobbelteksepsjonelle). Gjennom en teoretisk-metodisk tilnærming viser forfatteren hvordan lærere og skolerådgivere kan hjelpe disse elevene med de utfordringene de møter i skolemiljøet. Boka gir både en teoretisk og praktisk tilnærming til hvordan vi kan identifisere/diagnostisere disse to elevgruppene, med henvisning til nyere forskning. Boka prøver gjennom pedagogiske og psykologiske forklaringer å svare på: Hvem er de begavede minoritetsspråklige elever og begavede minoritetsspråklige elever med ulike vansker (dobbelteksepsjonelle)? Hvordan kan vi vite at de er begavet? Hva er årsak til at de har problemer med å tilegne seg målspråket (norsk) og med å mestre andre skolefag? Behov for psykologisk og pedagogisk rådgivning i skolen Faktorer som har betydning for psykisk helse hos begavede minoritetsspråklige eleverBoka henvender seg til lærerstudenter og studenter som er knyttet til psykologiske og pedagogiske studier ved høyskoler og universiteter, og vil også være nyttig for lærere og andre fagfolk som jobber med minoritetsspråklige elever. Den er spesielt rettet mot PPT-rådgivere, men den kan også være av interesse for BUP og ansatte i andre deler av helsetjenesten.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202587390 Kjøp Nye perspektiver på minoritetsspråklige elever fra Cappelen Damm Undervisning Denne boka gir en grunnleggende introduksjon til et fagområde som handler om begavede minoritetsspråklige elever og begavede minoritetsspråklige elever med faglige, sosiale og/eller emosjonelle vansker (dobbelteksepsjonelle). Pris: 359,-. heftet, 2019.

trinn var beholdt med omtrent samme ordlyd, men i tillegg var det kommet inn et nytt mål for området samfunnskunnskap som foreskriver at elevene skal kunne «gjere greie for omgrepa haldningar, fordommar og rasisme og vurdere korleis haldningar kan bli påverka, og korleis den einskilde og samfunnet kan motarbeide fordommar og rasisme.» (8.-10. trinn.) På den måten kan det skje en bevisstgjøring gjennom refleksjon over makt i skolen som kan være med på endre innholdsforståelsen av begrepet.

RELATERTE BØKER