Maria Magdalena

Maria Magdalena - Lars Muhl | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lars Muhl
DIMENSJON
3,84 MB
FILNAVN
Maria Magdalena.pdf
ISBN
4502046307083

BESKRIVELSE

Boken trenger dypere ned i mysteriet om Maria Magdalena. I to parallelle fortellinger innvies leseren i hemmeligheten om den glemte feminine kraft. I den ene historien følger vi forfatterens fortsatte arbeid som elev hos Seeren på Montségurfjellet i Pyreneene, og deres felles bestrebelser på å løse gåten om den hellige gral. I den andre følger vi Maria Magdalenas livsløp, fra hun som tolvåring blir forlovet med Jesus, til hun mange år senere forlater det hellige land med kurs mot Sør-Frankrike, som høyt innviet prestinne. De to historiene blir til én i den spennende fortellingen om den feminine arketypes betydning og de muligheter den tilbyr vår tid. Maria Magdalena er andre selvstendige bind i en trilogi som begynner med Seeren fra Andalusia og avsluttes med Gral.

Twelve men heard and spread the message of Jesus. Only one woman understood it. Maria Magdalena (gr.

Vi hjelper deg gjerne. Her finner du svar på dine spørsmål: Kundeservice Annonsere på ... Den refererer til Maria Magdalena, Maria, Kleofas' hustru (Joh 19,25) og Maria, Jakobs mor (Mark 15,40).

RELATERTE BØKER