Lofotveggen

Lofotveggen - Stig Aasvik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig Aasvik
DIMENSJON
6,6 MB
FILNAVN
Lofotveggen.pdf
ISBN
5555479774575

BESKRIVELSE

I Lofotveggen veves Stig Aasviks fortid og nåtid sammen i en bevissthetsstrøm; oppvekst, reisene til farens hjemsted i Lofoten, familieliv, jobbsøkerkurs; små og større hendelser, små og større sår, vanskelige og vonde opplevelser, alt velter fram, vrenges og forstørres. Lofotveggen er en ambisiøs roman, en kompleks, musikalsk, mørk, drømmende og lyrisk fortelling om å være menneske, her og nå.

Besøk Lofotveggen Event Aktiviteter og Eventer. Bli med oss i Lofotveggen på aktiviteter for teambuilding, blåtur med jobben, utdrikningslag eller for deg som ønsker å oppleve naturen i Svolvær Lofoten. Lofoten er en øyrekke i Nordland langs Vestfjordens nordside.

Turen opp er ganske bratt, men på toppen av Rødøyløvas hode får du til gjengjeld fenomenal utsikt helt fra Lofotveggen i nord til Vega i sør. Engeløya; ei virkelig naturskjønn øy helt nord i Steigen. Engeløya ligger i vakre omgivelser med Lofotveggen mot vest og Hamarøy i øst.

RELATERTE BØKER