Lett å flette

Lett å flette - Laura Kristine Arnesen, Marie Mosegaard Wivel | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Laura Kristine Arnesen, Marie Mosegaard Wivel
DIMENSJON
10,38 MB
FILNAVN
Lett å flette.pdf
ISBN
4474244514109

BESKRIVELSE

lage flotte fletter er et håndverk som har blitt overlevert fra generasjon til generasjon. I LETT Å FLETTE lærer du 5 grunnleggende fletteteknikker med linker til en videoguide, 10 flettefrisyrer og 5 fletter til festbruk som konfirmasjon, dåp eller bryllup. Ingenting er vel flottere til bunaden og festkjolen enn flettet hår! Boka gir deg mange gode tips og inspirasjon til å bruke perler og blomster når du fletter håret, til å flette en spesiell flette på spesielle dager og til å leke med klassiske fletter sånn at du får en helt ny stil. Med denne boka blir det lettere å flette kule frisyrer!

Se nedenfor og bli inspirert til å flette håret! Kjøp Lett å flette fra Tanum lage flotte fletter er et håndverk som har blitt overlevert fra generasjon til generasjon. I LETT Å FLETTE lærer du 5 grunnleggende fletteteknikker med linker til en videoguide, 10 flettefrisyrer og 5 fletter til festbruk som konfirmasjon, dåp eller bryllup. Kjøp Lett å flette fra Bokklubber Alt om fletteteknikker og videoguider Å lage flotte fletter er et håndverk som har blitt overlevert fra generasjon til generasjon.

Flett i tørt hår Ikke flett håret vått, fordi håret er for tungt. For to år siden la to søstre fra en gård i Mathisdalen ut et flettebilde på Instagram. Nå har de gitt ut bok, og har over 200.000 Instagram-følgere. Hei, så hyggelig å lese.

RELATERTE BØKER