Ledelse og beslutninger

Ledelse og beslutninger - Rolf-Petter Larsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf-Petter Larsen
DIMENSJON
4,97 MB
FILNAVN
Ledelse og beslutninger.pdf
ISBN
8499255318024

BESKRIVELSE

Boken handler om forhold man bør tenke over og ta hensyn til når man skal ta beslutninger i ulike sammenhenger. Målet med boken er å bidra til å øke bevisstheten omkring beslutningsprosessen, slik at den beslutningen man tar blir best mulig, gitt den situasjonen og sammenhengen man er i. Har litteraturliste.

Med utgangspunkt i ledelses- og styringslitteraturen definerer vi i boken Ledelse og styring (Ladegård og Vabo 2010) ledelse og styring som virkemidler for å løse koordineringsutfordringer i og i tilknytning til organisasjoner. Mens ledelse og styring har det til felles at de begge betegner virkemidler, representerer de to ulike typer slike i idealtypisk forstand. Ledelse - nyttige og lærerike artikler om ledelse.

en strøm av problemer. en strøm av løsninger. Ledelse må oversettes til et digitalt kart, og veien må bli til mens man går.

RELATERTE BØKER