Latterens og glemselens bok

Latterens og glemselens bok - Milan Kundera | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Milan Kundera
DIMENSJON
3,49 MB
FILNAVN
Latterens og glemselens bok.pdf
ISBN
3909415763840

BESKRIVELSE

Tamina lever i emigrasjon i Paris. Mannen hennes er død. Minnene om den store kjærligheten og om hjemlandet har begynt å blekne. For å gjenoppleve fortiden forsøker hun å få fatt i kjærlighetsbrevene som ble igjen i Praha.Samtidig prøver en dissident i det kommunistiske Tsjekkoslovakia å finne igjen brevene han skrev til sin elskede, en partitro kommunist. De må tilintetgjøres før de ødelegger hans rykte som motstandshelt.I den moderne klassikeren Latterens og glemselens bok, som ble utgitt på norsk første gang i 1980 som Tamina, forteller Milan Kundera med overveldende sjarm og innsikt om glemselens mange ansikter.For første gang foreligger Milan Kunderas samlede verker på norsk i én serie, med omslagsillustrasjoner av forfatteren selv.Oversatt av Milada Blekastad.

Tamina lever i emigrasjon i Paris. Mannen hennes er død.

For å gjenoppleve fortiden forsøker hun å få fatt i kjærlighetsbrevene som ble igjen i Praha. Samtidig prøver en dissident i det kommunistiske Tsjekkoslovakia å finne igjen brevene han skrev til sin elskede, en partitro kommunist.

RELATERTE BØKER