Lars er lol

Lars er lol - Iben Akerlie | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Iben Akerlie
DIMENSJON
12,87 MB
FILNAVN
Lars er lol.pdf
ISBN
3509656709287

BESKRIVELSE

Vinner av ARK's barnebokpris 2016Amanda gleder seg til å begynne på skolen igjen etter ferien. For det første for å se Adam igjen. For det andre fordi hun skal bli fadder for en søt førsteklassing.Når hun i stedet får ansvaret for den nye gutten Lars med Downs syndrom, blir alt veldigvanskelig. Amanda føler press fra alle kanter: Hvor god venn kan hun være med Lars, som er morsom og anderledes? Hvor hardt skal hun jobbe for å bli populær blant de kule i klassen? Og hvordan skal hun få Adam til å legge merke til henne?Plutselig surres Amanda inn i noe hun egentlig ikke vil være med på: Hun sprer dumme bilder avLars. Slik svikter hun både ham og seg selv, og skuffer alle rundt seg. Hvordan skal Amanda reise seg igjen, gjøre det godt igjen og gjenvinne respekten? Det blir en lang og ydmykende vei fylt av prøvelser og selvfornedrelse, fortalt med en stor dose humor.Boka er nominert til ARKs barnebokpris 2016.

Biblioteksentralens omtale . Vanligvis er Amanda en snill og grei jente.

Han skiller seg ut både utseendemessig og mentalt, og det er vanskeligere å integrere ham i det sosiale fellesskapet med jevnaldrende uten at det tas spesielle hensyn. Utfordringen rundt dette, som boken beskriver, ... Lars er lol.

RELATERTE BØKER