Jernprøven

Jernprøven - Holly Black, Cassandra Clare | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Holly Black, Cassandra Clare
DIMENSJON
11,54 MB
FILNAVN
Jernprøven.pdf
ISBN
6887487576602

BESKRIVELSE

De aller fleste tolvåringer ville gjort hva som helst for å bestå Jernprøven. Men ikke Callum Hunt. Han vil stryke. Hele livet har faren advart ham mot magi. Hvis han består Jernprøven og kommer inn på Magisteriet, kan det bare bety at noe forferdelig vil skje. Så han gjør sitt beste for å gjøre det dårlig - og han mislykkes i å mislykkes. Nå venter Magisteriet på ham. Skolen er både fantastisk og fryktinngytende, den har mørke bånd til fortiden og en kronglete sti mot framtiden.Men Jernprøven er bare starten - den største prøven ligger fremdeles foran ham ...Drømmelaget Cassandra Clare og Holly Black har hver sin suksessrike forfatterkarriere. Med Magisteriet-serien skriver de seg inn i Harry Potter-tradisjonen, på en høyst overbevisende måte. Jernprøven er den første av fem bøker. Det er bare å glede seg!

Hvis han klarer prøven og kommer inn på Magisteriet, vil noe grusomt skje. Jernprøven Holly Black og Cassandra Clare ; oversatt av John Grande ; [illustrasjoner Scott Fischer] Inngår i serie: Magisteriet (bok 1) Bok ... Kjøp Jernprøven fra Bokklubber Tolv år gamle Callum Hunt har lært seg tre regler utenat: Stol aldri på en magiker. Gjør det aldri bra på en prøve som en magiker gir deg.

Kjøp boken Jernprøven av Holly Black, Cassandra Clare (ISBN 9788202514372) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER