Høyre om!

Høyre om! - Torbjørn Røe Isaksen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Røe Isaksen
DIMENSJON
8,81 MB
FILNAVN
Høyre om!.pdf
ISBN
7563465092615

BESKRIVELSE

I Høyre om! tar den frittalende politikeren Torbjørn Røe Isaksen til orde for at høyresiden må mobilisere ideologisk. Politikk handler ikke bare om å forvalte og administrere; politikk handler om å kjempe for et bestemt syn på menneske og samfunn. Ved å vende tilbake til sine favoritter i den politiske konservatismen fra Edmund Burke til Lars Roar Langslet, skaper Isaksen en ny konservatisme tilpasset vår tids politiske utfordringer. Den nye konservatismen danner også utgangspunkt for hans kritikk av venstresidens radikale utopisme og høyresidens mangel på ideologi. Høyre om! er et viktig innspill i vår tids politiske og ideologiske debatt.

Vilkåret er at det blir sidestilt og ikke midtstilt bussfelt i gata. Berget fra riving: I siste sekund før bystyremøtet onsdag kaster Høyre seg inn i kampen for å hindre riving. Ungarn høyre om En lærerdemonstrasjon organisert av fagforeningen PDSZ i Budapest i fjor sommer, protesterte mot den nye lærerplanen.

juni 2017. ARTIKKELEN ER OVER TO ÅR GAMMEL.

RELATERTE BØKER