Far

Far - Vidar Sandbeck | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vidar Sandbeck
DIMENSJON
3,18 MB
FILNAVN
Far.pdf
ISBN
9093565076644

BESKRIVELSE

Den som har hest, liker itte kommunister, sa Aksel Myra.Vidar Sandbecks far, Emil Sandbeck, «var livsvarig kommunist, noe som var årsaken til vår elendighet. Han ble boikottet av arbeidsgiverne, og det hadde en pris for oss alle», sier forfatteren.Far er sjette og siste bind i et memoarverk der Vidar Sandbeck på en mesterlig måte skildrer ei nervepirrende tid; årene før 2. verdenskrig. Boka fungerer som en kraftig påminnelse om hva som rørte seg av mørke krefter i Europa, og gir samtidig et detaljert innblikk i dramatiske hendelser lokalt i Hedmark. For Aksel Myra, som nitid fulgte utviklingen både hjemme og ute og virkelig slet for å holde familien over vannskorpa, var livet til tider så tøft at han var nær ved å gjøre det slutt.De selvbiografiske bøkene om Påsan er et stort memoarverk, breddfullt av humor, med en folkelig fortellerstil som treffer oss både i hjertet og hodet. Vidar Sandbeck (1918-2005) er en av våre fremste multikunstnere. Han var dikter, fiolinist, komponist, treskjærer, visesanger og gitarist.

Stable builds. Far Manager v3.0 build 5577 x86 (2020-03-27) Far Manager v3.0 build 5577 x64 (2020-03-27) Nightly builds full changelog.

World-class Sangomar Field on the path to development. Read More.

RELATERTE BØKER