En delikat sannhet

En delikat sannhet - John Le Carré | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Le Carré
DIMENSJON
7,80 MB
FILNAVN
En delikat sannhet.pdf
ISBN
7519077422765

BESKRIVELSE

En kontra-terroroperasjon med kodenavn Wildlife er i gang i Storbritannias mest verdifulle koloni, Gibraltar. Målet: å fange og bortføre en jihadistisk våpeninnkjøper med høy etterretningsverdi. Opphavsmennene: en ambisiøs minister i Foreign Office og en privat leverandør til forsvaret som også er hans nære venn. Så følsom er operasjonen at til og med ministerens statssekretær, Toby Bell, ikke har fått sikkerhetsklarering. Toby mistenker at en katastrofal sammensvergelse er i gjære, og prøver å hindre den, men blir omgående omplassert til utlandet. "fullt på høyde med sine mest kjente thrillere som Spionen som kom inn fra kulden og Den evige gartner." TERNINGKAST 5, Elise Weseth, Oppland Arbeiderblad «Overbevisende, skarpsindig og oppsiktsvekkende.» The Times "En finfin, underholdende historie."Entertainment Weekly"Le Carré befester sin posisjon som mesteren av en ny, sjokkerende realistisk form for noir-roman." Booklist "Dette er en garantert hårreisende, intellektuell skrekkopplevelse, særlig for alle som hadde glede av Robert Harris' Skyggen, eller som bare vet at mailkontoen deres er blitt hacket." Library Journal "Le Carré fokuserer på den moralske råten og den smygende skrekken som ulmer liker under overflaten på den elskverdige gutteklubb-passiaren man finner blant grunnpilarene i etterretningsmiljøet." Kirkus Reviews "En stor fortelling i stilistisk mesterklasse."Publishers WeeklySPIONTHRILLERENS MESTER - UTGITT I MER ENN 40 LAND!

Oppdraget er av en så sensitiv karakter at ikke engang ministerens høyre hånd, ... 'Med En delikat sannhet, har le Carré på en måte kommet hjem. Kjøp En delikat sannhet fra Bokklubber I 2013 er det 50 år siden le Carrés gjennombruddsroman Spionen som kom inn fra kulden ble utgitt.

Målet: å fange og bortføre en jihadistisk våpeninnkjøper med høy etterretningsverdi. Opphavsmennene: en ambisiøs minister i Foreign Office og en privat leverandør til forsvaret som også er hans nære venn. Kjøp En delikat sannhet fra Bokklubber En kontra-terroroperasjon med kodenavn Wildlife er i gang i Storbritannias mest verdifulle koloni, Gibraltar.

RELATERTE BØKER