Du lytter ikke

Du lytter ikke - Kate Murphy | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kate Murphy
DIMENSJON
10,23 MB
FILNAVN
Du lytter ikke.pdf
ISBN
6564816826640

BESKRIVELSE

Kan du huske når du sist lyttet til noen? Altså, virkelig hørte etter uten å tenke på hva du skulle si etterpå, uten å kaste et blikk på mobilen og uten å avbryte for å si din egen mening? Siden tidenes morgen har vi mennesker lyttet til hverandre mens vi satt samlet rundt leirbålet. Det moderne livet vi lever gjør at slike øyeblikk stadig blir sjeldnere. Selv om teknologien som omgir oss gir enorme muligheter til å kommunisere, mener forfatter Kate Murphy at den ikke har gjort oss til bedre lyttere. Vi er heller blitt mer ensomme, mer isolerte og mindre tolerante enn vi var før. I denne boken forklarer hun oss hvorfor vi ikke lytter, hva det gjør med oss, men kanskje viktigst av alt: Hun forklarer oss hvordan vi kan gjøre noe med det!

Det høres veldig lett ut, men veldig mange av oss bommer på dette fordi vi ønsker å være den som snakker, den som har kompetanse og den som har makten. Musikk du lytter og gratis nedlasting Nautilus. Jeg gjør det for legemidler mp3.

Vi er samboere, Jeg er 92 modell, hun er 97. Jeg er langt fra perfekt, men helvete heller.

RELATERTE BØKER