Å gjøre en forskjell

Å gjøre en forskjell - Jonas Gahr Støre | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jonas Gahr Støre
DIMENSJON
4,54 MB
FILNAVN
Å gjøre en forskjell.pdf
ISBN
7066454626964

BESKRIVELSE

Å gjøre en forskjell er en invitasjon til en bred refleksjon omkring Norges posisjon, verdier og interesser i en tid da mange grunnleggende forutsetninger for internasjonal politikk er i endring. Med stort engasjement og bred kunnskap diskuterer utenriksminister Jonas Gahr Støre hvilke mål vi kan nå - og hva som vil skje om vi lykkes. I denne boken gir Støre oss et sjeldent innblikk i hvordan norsk utenrikspolitikk formes og utøves. Han tar oss med på reiser til Arktis og Nord-Norge for å vise oss nordområdenes betydning. Han diskuterer hvordan arbeidet med energisikkerhet og klimasikkerhet vil påvirke utenrikspolitikken, og om nye utfordringer som oppstår når energinasjonen Norge engasjerer seg i nye land med en annen politisk kultur. Under en rundreise i Midtøsten leter han etter tiltak som kan dempe konfliktene i området. I Afrika ser han hvorfor helse må være en sentral del av utenrikspolitikken. Dessuten møter han den tyrkiske forfatteren Orhan Pamuk og tidligere statsminister i Storbritannia Tony Blair. Underveis på reisene deler Støre sine inntrykk, betraktninger og analyser. Å gjøre en forskjell er Jonas Gahr Støres tankevekkende bidrag til en fornyelse av norsk utenrikspolitikk.

Med stort engasjement og bred kunnskap diskuterer utenriksminister Jonas Gahr Støre hvilke mål vi kan nå - og hva som vil skje om vi lykkes. For Teater Innlandet spilte han våren 2017 i Fire forsøk på å gjøre en forskjell, før han la ut på en nye turné med Dikterhøvdingen. Høsten 2017 spilte Tom i KORPS før han hadde premiere på Hva for en klovn er jeg , en forestilling han har skrevet selv og som er en hyllest til Rolf Just Nilsen. Søk etter Å gjøre en forskjell-jobber i Lillestrøm.

Men er det ett tema i vår tid som bør heve seg over partipolitikken, så er det klima. En selvstendig stilling med variasjon og påvirkning; muligheten til å gjøre en forskjell! Arbeid i et stort internasjonalt og familieeiet selskap som er lønnsomt, innovativt og i vekst Et kompetent, trivelig og stabilt arbeidsmiljø hos en arbeidsgiver med et godt omdømme i markedet Vil du være med å gjøre en forskjell ? Sit (Studentskipnaden i Gjøvik, Ålesund og Trondheim) leter etter en ny og engasjert leder som skal bidra til å videreføre avdelingens arbeid videre. Sit Bolig har avdelinger i Gjøvik, Ålesund og Trondheim og jobber daglig for studentenes hverdag mens de studerer og bor hos oss.

RELATERTE BØKER