Varm snø

Varm snø - Synnøve Eriksen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Synnøve Eriksen
DIMENSJON
8,6 MB
FILNAVN
Varm snø.pdf
ISBN
2241312624591

BESKRIVELSE

På feriesenteret har de sitt å stri med. Jo Strand er overbevist om at foreldrene har noe å skjule. Han tror også at det er det som er hovedgrunnen til de mange vonde kranglene mellom dem.Lise er så fortvilet at hun ikke lenger vet hva hun ska velge. Hun føler seg presset, og det gjør henne redd. Da det bygger seg opp en isfront mellom Anette og Ulf, er det ingen av dem som skjønner at de spreller som marionetter i en sjalu kvinnes garn. - Hei, og takk for sist! Ulf Veide smilte fornøyd. De mørke øynene stirret muntert på henne. Anette ble så paff at hun bare ble stående med melkekartongen i den ene hånden. Etter hvert fikk hun mumlet frem et hei og lagt melken i trillevognen. Hva i all verden var det han innbilte seg? tenkte hun. Sto han ikke her og lot som ingenting!

Norge er delt inn i 7 regioner. Det vil alltid være vann, eller deler av vann, som har andre isforhold.

Lise er så fortvilet at hun ikke lenger vet hva hun ska velge. Puddervarsel. Se hvor mye snø du kan vente neste 72 timer i Norge og Alpene. Varm luft trekker nordover fra sør, og i helgen er det meldt temperaturer over ti grader.

RELATERTE BØKER