Trygghet

Trygghet Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,62 MB
FILNAVN
Trygghet.pdf
ISBN
2976161365779

BESKRIVELSE

Mennesker er trygghetssøkende, og har til alle tider vært det. Det gjelder naturligvis ikke absolutt alle, og heller ikke alltid. Av og til er utrygghet mulighetsskapende og risiko spennende.Likevel er ønsket om trygghet et kjerneanliggende for mennesker overalt, og i en tid med raske forandringer, er det en oppsiktsvekkende energi og oppfinnsomhet som legges for dagen i forsøkpå å skape forutsigbarhet, tilhørighet og kontinuitet.Denne boken tar for seg trygghet fra et tverrfaglig og mangesidig perspektiv. Kapitler om blant annet mat, kriminalitet, død og begravelse, flyktningidentitet og forandringer i klasseidentitet,viser noen av problemene forbundet med å søke trygghet i en tid preget av bevegelse og forandring. Boken er et nødvendig og viktig bidrag til en forståelse av det nye Norge, og den er ikke uten overraskelser.

Du kan gjøre dette fra dine sider ved å logge inn her. Kritiske reiseskader meldes direkte til.

Plan/strategi | Dato: 21.06.2016 | Barne- og familiedepartementet. Regjeringens handlingsplan mot diskriminering på grunn av seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk 2017-2020.

RELATERTE BØKER