Sivilprosess; kort forklart

Sivilprosess; kort forklart - Maria Astrup Hjort | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Maria Astrup Hjort
DIMENSJON
12,42 MB
FILNAVN
Sivilprosess; kort forklart.pdf
ISBN
9107598272712

BESKRIVELSE

I denne boken gir forfatteren en oversikt over faget sivilprosess. Boken kan leses som en innføringsbok for jusstudenter, men kan også fungere som en oppfriskning av faget rett før eksamen. Sivilprosess er reglene om rettergangen i sivile saker. Kan tvisten bringes inn for domstolene, og hva er vilkårene for å gjøre det? Hvordan skal behandlingen i tingretten foregå? Hva kan retten basere sin avgjørelse på? Forfatteren har valgt ut sentrale temaer og gir en lettfattelig presentasjon av disse. Boken er først og fremst skrevet for jusstudenter, men den kan også være nyttig for andre som ønsker å forstå grunnleggende trekk ved behandlingen av sivile saker i norske domstoler.

Burde vi alle egentlig bruke munnbind? På et slikt marked ble viruset først spredd. Koronavaksine ... Sivilprosess kort forklart Maria Astrup Hjort.

Sivilprosess i et nøtteskall gir en innføring i reglene for løsning av sivile tvister. Innledningsvis gjøres det ... Statkraft har mer enn 125 års erfaring med vannkraft og er Europas største vannkraftprodusent.

RELATERTE BØKER