Rydde ut

Rydde ut - Helene Uri | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helene Uri
DIMENSJON
11,39 MB
FILNAVN
Rydde ut.pdf
ISBN
9964667228707

BESKRIVELSE

Rydde ut er en historie om språk og familie, ord og tilhørighet. Og om at noe og noen er borte for alltid.Forfatteren Helene Uri er i gang med å skrive en bok om en kvinnelig lingvist, om Finnmark og nordlys, om språk som dør ut og historier som derfor blir borte. Så kommer telefonen fra pleiehjemmet. Helene Uris mamma er død, borte. Og med henne alle historiene om de menneskene som utgjør Helenes opphav, forbindelsen til fortiden. Tilbake er en stor og overveldende sorg, en sorg som blir utgangspunktet for en utforskende reise inn i slektens og familiens historie.

Forfatteren Helene Uri er i gang med å skrive en bok om en kvinnelig lingvist, om Finnmark og nordlys, om språk som dør ut og historier som derfor blir borte. Definisjon av rydde ut i Online Dictionary. Betydningen av rydde ut.

Kjøp digital tilgang her. Bilen gikk i fri og rullet rett i lyktestolpe.

RELATERTE BØKER