Profesjonell presentasjonsteknikk for ledere og brifere

Profesjonell presentasjonsteknikk for ledere og brifere - Glenn-Egil Torgersen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Glenn-Egil Torgersen
DIMENSJON
5,46 MB
FILNAVN
Profesjonell presentasjonsteknikk for ledere og brifere.pdf
ISBN
2536329701113

BESKRIVELSE

Denne håndboka er skreddersydd for de som ønsker å bli bedre til å formidle sitt budskap. Det kan være ledere, politikere, talere, lærere, instruktører, studenter og andre som i sitt arbeid eller på sin fritid holder foredrag, briefer, møter, taler eller tilsvarende formidlingsbaserte aktiviteter. Boka er utviklet med basis i kognitiv pedagogikk, men har sitt tyngdepunkt i praksishverdagen til formidlere. Det skal derfor mye til at du ikke finner teknikker som passer deg og ditt virke i denne håndboka.

effektivt og slagkraftig. Bli med på kurs i Presentasjonsteknikk.

Lær hvordan du lykkes med dine presentasjoner av dyktige og erfarne presentatører. Den kjente kåsøren og læreren Inge Eidsvåg er en av dem.

RELATERTE BØKER